Mijn Publicaties


Een leuke dag was het toen Dienke hier is geweest om een interview op te nemen, veel foto’s gemaakt ,om het Poppenhuis & Miniaturen magazine te plaatsen. Poppenhuizen & Miniaturen is een Nederlands blad.
Het April-mei 2011 nummer 112, vind je mij terug. Het is fijn dat het dus goed te lezen is. Het vreemde is dat ik veel eerder in buitenlandse bladen kwam....maar dat is vaak....Houd niet in dat ik hier minder trots op ben, zeker omdat mijn poppenhuis vriendin Dienke hier kwam om foto's te maken en een verslag opnam.Ik kan niet anders zeggen dat we een hele leuke ongedwongen gezellige dag beleeft hebben.Zij kwam voor Mata Hari, en heeft leuke foto's gemaakt in mijn Museumkamer. Dat is het leuke van een huisbezoek. Zij kan haar gang gaan, en dan krijg je vaak een ander beeld.De Spaanse, Amerikaanse en de Duitse miniaturen-bladen stuur ik zelf op. En stuur waar om gevraagd word.De Spaanse bladen kan ik zelf niet eens lezen. Duits en Engels gaat wel, Maar dat kan ik weer niet schrijven.Miniaturas  no 108 sept 2006 

Dolls House Nederland juni/juli 2005

 

 
 
 
 

 In verschillende delen heeft Barbara van het Duitse magazine 1ZU12, alle Mata Hari projecten gepubliceerd. Zij beschrijft Margaretha's biografie en laat het resultaat zien met de echte foto's. Barbara heeft mij steeds gevolgd, en was ook aanwezig bij mijn expositie in Leeuwarden. Links op de foto staat zij te fotograferen. Zij is ook gezellig bij het diner aangeschoven. Ik mocht een lijstje opgeven, wie voor mij op deze dag belangrijk waren. Daar is zij er dus een van.

 

1 ZU 12  Januari nummer 21 

 
 
 
  

1 ZU 12  nummer 22

 

 

1 ZU 12 nummer 23


 
 


 

1 ZU 12 nummer 24
 
 
  

2 opmerkingen:

Xandra Dekker zei

Hallo Conny,

Wat leuk dat je in zoveel bladen bent te bewonderen met je prachtige project Mata Hari. Ik sta iedere keer weer versteld van al het moois dat je maakt en geniet erg van de foto`s.

Groetjes Xandra

Conny v/den Dungen zei

Dank je.

xxxx Conny